\require{AMSmath} Dakhoek berekenen Hallo, ik moet een dakhoek berekenen, nou weet ik niet meer hoe dit moet. Ik heb een zijde van 1000mm en een zijde van 1820mm. Deze zijden vormen same ee hoek va 90 graden. Ik heb de hoek nodig die tegenoverde zijde van 1000mm ligt.Alvast bedanktArjan Hoffman Arjan Iets anders - dinsdag 2 november 2004 Antwoord Hallo Arjan,Applet werkt niet meer.Download het bestand.Hoek A kun je berekenen met behulp van de tangens.tan$\angle$A = 1000/1820 =0,54945..$\to$$\angle$A$\approx$29° Zie Berekeningen met de sinus, cosines en tangens wl dinsdag 2 november 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik moet een dakhoek berekenen, nou weet ik niet meer hoe dit moet. Ik heb een zijde van 1000mm en een zijde van 1820mm. Deze zijden vormen same ee hoek va 90 graden. Ik heb de hoek nodig die tegenoverde zijde van 1000mm ligt.Alvast bedanktArjan Hoffman Arjan Iets anders - dinsdag 2 november 2004
Arjan Iets anders - dinsdag 2 november 2004
Hallo Arjan,
Applet werkt niet meer.Download het bestand.Hoek A kun je berekenen met behulp van de tangens.tan$\angle$A = 1000/1820 =0,54945..$\to$$\angle$A$\approx$29° Zie Berekeningen met de sinus, cosines en tangens wl dinsdag 2 november 2004
Zie Berekeningen met de sinus, cosines en tangens
wl dinsdag 2 november 2004
©2001-2024 WisFaq