Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Ik moet dit oplossen

(-0,1263ln^2 +0,5891ln(p)+3,0177 )= ln(26)

ik wil de waarden voor p weten, dacht dit te kunnen doen via abc formule, maar dat klopt niet. Er moet nl uitkomen p = ongeveer 1,60.

Help me...

AnnA
Student hbo - maandag 1 november 2004

Antwoord

Anna, als je met ln^2 bedoelt (lnp)^2, dan is
in de abc -formule a=-o,1263,b=0,5891
en c=3,0177-ln(26). Voor p0 is p=1,57.

kn
maandag 1 november 2004

©2001-2024 WisFaq