Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Differentiaalquotient

ik kom hier niet uit, help!
in het boek staat:
f(1+h)=2(1+h)2= 2 +4h + 2h2
wat ik nou niet snap is,misschien stom,maar toch,hoe ik nou aan die 4h moet komen. (1+h)2 maakt toch 12 + h2. Maal 2 zou dat 2 + 2h2 moeten zijn?

jan-wi
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 31 oktober 2004

Antwoord

We gaan toch hopelijk niet beweren dat (1+h)2=1+h2 is he? Papegaaiebek!
(Nee, dat is geen schelden! )

Zie Formule zonder haakjes schrijven

WvR
zondag 31 oktober 2004

©2001-2024 WisFaq