\require{AMSmath} Vermenigvudigen ik heb (51-(x+1))/(101-(x+1) en ik wil x=0 t/m x=49 met elkaar vermenigvuldigd hebben. hoe doe ik dat?dus zonder alles 50 te vermenigvuldigen ( of kan dat niet?) koos Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 oktober 2004 Antwoord Wat er staat is gelijk aan (50-x)/(100-x)He produkt is dus gelijk aan(50.49...2.1)/(100.99...52.51)Met de notatie n! = 1.2...n wordt dat50!/(100!/50!) = (50!)2/(100!)Voor de eigenlijke evaluatie zal je nog altijd een behoorlijk aantal vermenigvuldigingen moeten doen... cl vrijdag 29 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb (51-(x+1))/(101-(x+1) en ik wil x=0 t/m x=49 met elkaar vermenigvuldigd hebben. hoe doe ik dat?dus zonder alles 50 te vermenigvuldigen ( of kan dat niet?) koos Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 oktober 2004
koos Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 oktober 2004
Wat er staat is gelijk aan (50-x)/(100-x)He produkt is dus gelijk aan(50.49...2.1)/(100.99...52.51)Met de notatie n! = 1.2...n wordt dat50!/(100!/50!) = (50!)2/(100!)Voor de eigenlijke evaluatie zal je nog altijd een behoorlijk aantal vermenigvuldigingen moeten doen... cl vrijdag 29 oktober 2004
cl vrijdag 29 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq