\require{AMSmath} Parallellogram kan iemand de volgende vraag voor mij uitwerken zodat ik een voorbeeld heb alvast bedankt.gegeven: parallellogram ABCDAB=321.78, AD= 0.5AB, hoek a=hoek c= 66.666°bereken:Diagonaal ACDiagonaal BDhoogtelijn van uit D op AB Dennis Student hbo - woensdag 27 oktober 2004 Antwoord Een tekening wil nog wel eens helpen! Ik zal een voorbeeld geven...Applet werkt niet meer.Download het bestand.Met de cosinusregel kan je de lengte van AC ($\Delta$ABC) en de lengte van BD berekenen ($\Delta$ABD). De lengte van de hoogtelijn uit D op AB is nog simpeler: gebruik de sinus!Succes! WvR donderdag 28 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kan iemand de volgende vraag voor mij uitwerken zodat ik een voorbeeld heb alvast bedankt.gegeven: parallellogram ABCDAB=321.78, AD= 0.5AB, hoek a=hoek c= 66.666°bereken:Diagonaal ACDiagonaal BDhoogtelijn van uit D op AB Dennis Student hbo - woensdag 27 oktober 2004
Dennis Student hbo - woensdag 27 oktober 2004
Een tekening wil nog wel eens helpen! Ik zal een voorbeeld geven...
Applet werkt niet meer.Download het bestand.Met de cosinusregel kan je de lengte van AC ($\Delta$ABC) en de lengte van BD berekenen ($\Delta$ABD). De lengte van de hoogtelijn uit D op AB is nog simpeler: gebruik de sinus!Succes! WvR donderdag 28 oktober 2004
WvR donderdag 28 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq