\require{AMSmath} Separabele vergelijking hoe los ik deze separabele vergelijking op: (x2+1)(dy/dx)=xy bvd, Daan Daan Student universiteit - woensdag 27 oktober 2004 Antwoord Zoek eerst eens op wat een separabele of scheidbare vergelijking precies is. Dan vind je toch meteen dy/y = xdx/(x2+1) En nu beide leden integreren (vergeet de integratieconstante niet!) cl woensdag 27 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los ik deze separabele vergelijking op: (x2+1)(dy/dx)=xy bvd, Daan Daan Student universiteit - woensdag 27 oktober 2004
Daan Student universiteit - woensdag 27 oktober 2004
Zoek eerst eens op wat een separabele of scheidbare vergelijking precies is. Dan vind je toch meteen dy/y = xdx/(x2+1) En nu beide leden integreren (vergeet de integratieconstante niet!) cl woensdag 27 oktober 2004
cl woensdag 27 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq