\require{AMSmath} -2=2 ?? -2 = (-8)^1/3 = (-8)^2/6 = zesdemachtswortel van (-8)^2 = zesdemachtswortel van 64 = 2 Dries 3de graad ASO - dinsdag 26 oktober 2004 Antwoord Het kan nog eenvoudiger : -3 = (-3)2/2 = 91/2 = Ö9 = 3 Denk eens aan de volgende regel : x = Ö(x2) = x als x 0 x = Ö(x2) = -x als x 0 LL dinsdag 26 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
-2 = (-8)^1/3 = (-8)^2/6 = zesdemachtswortel van (-8)^2 = zesdemachtswortel van 64 = 2 Dries 3de graad ASO - dinsdag 26 oktober 2004
Dries 3de graad ASO - dinsdag 26 oktober 2004
Het kan nog eenvoudiger : -3 = (-3)2/2 = 91/2 = Ö9 = 3 Denk eens aan de volgende regel : x = Ö(x2) = x als x 0 x = Ö(x2) = -x als x 0 LL dinsdag 26 oktober 2004
LL dinsdag 26 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq