\require{AMSmath} Inverse substitutie In onderstaand vraagstuk dient x vervangen te worden door 3tan0. Maar waarom wordt gekozen voor tangens??? dx¸(Ö9+x2) Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 26 oktober 2004 Antwoord Omdat je dan gebruik kan maken van de leuke eigenschap 1/cos2(x) = 1 + tan2(x) en dus cos(x) = 1/wortel(1+tan2(x)) cl dinsdag 26 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
In onderstaand vraagstuk dient x vervangen te worden door 3tan0. Maar waarom wordt gekozen voor tangens??? dx¸(Ö9+x2) Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 26 oktober 2004
Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 26 oktober 2004
Omdat je dan gebruik kan maken van de leuke eigenschap 1/cos2(x) = 1 + tan2(x) en dus cos(x) = 1/wortel(1+tan2(x)) cl dinsdag 26 oktober 2004
cl dinsdag 26 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq