\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29049 Re: Re: Limiet van een product Stel: (1/n)=t lim t®¥(logt)/(5de machtswortel uit t)= 0 Volgt uit de standaard-limiet: lim n®¥ logn/(n^c) met c0. Zou het zo ook kunnen? E Student hbo - maandag 25 oktober 2004 Antwoord dag E, Dit kan alleen, als je oorspronkelijke limiet niet was zoals je hem schreef: groet, Anneke dinsdag 26 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Stel: (1/n)=t lim t®¥(logt)/(5de machtswortel uit t)= 0 Volgt uit de standaard-limiet: lim n®¥ logn/(n^c) met c0. Zou het zo ook kunnen? E Student hbo - maandag 25 oktober 2004
E Student hbo - maandag 25 oktober 2004
dag E, Dit kan alleen, als je oorspronkelijke limiet niet was zoals je hem schreef: groet, Anneke dinsdag 26 oktober 2004
Anneke dinsdag 26 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq