\require{AMSmath} Eigenschappen Ik heb problemen met 3 opgaven die je aan de hand van de eigenschappen moet kunne oplossen. 1. Bereken sin(a) en cosa als tana=4/3 ^0°a90° 2. sin4(f+2sin2(f)´cos2(f)+cos4(f)= en 3. (sin(f)+cos(e))= Reinde Student hbo - zaterdag 23 oktober 2004 Antwoord 1) Je zou de formule 1 + tan2a = 1/cos2a kunnen gebruiken. 2) Er staat (sin2a + cos2a)2 en met het deel tussen haakjes weet je wel raad. 3) Geen idee! Wat is de bedoeling van de vraag of is er een verband tussen f en e gegeven? MBL zaterdag 23 oktober 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb problemen met 3 opgaven die je aan de hand van de eigenschappen moet kunne oplossen. 1. Bereken sin(a) en cosa als tana=4/3 ^0°a90° 2. sin4(f+2sin2(f)´cos2(f)+cos4(f)= en 3. (sin(f)+cos(e))= Reinde Student hbo - zaterdag 23 oktober 2004
Reinde Student hbo - zaterdag 23 oktober 2004
1) Je zou de formule 1 + tan2a = 1/cos2a kunnen gebruiken. 2) Er staat (sin2a + cos2a)2 en met het deel tussen haakjes weet je wel raad. 3) Geen idee! Wat is de bedoeling van de vraag of is er een verband tussen f en e gegeven? MBL zaterdag 23 oktober 2004
MBL zaterdag 23 oktober 2004
©2001-2025 WisFaq