\require{AMSmath} Exponentiële groei IN 1953 telde de volksrepubliek China 580 miljoen inwoners, terwijlin 1973 dit aantal reeds aangegroeid was tot 787 miljoen. - Als we aannemen dat de aangroei exponentieel verliep, bereken dan de groeifactor per jaar. lucy 3de graad ASO - zaterdag 23 oktober 2004 Antwoord g20=787/580=1,3569 g=1,3569^1/20=1,0154 hk zaterdag 23 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
IN 1953 telde de volksrepubliek China 580 miljoen inwoners, terwijlin 1973 dit aantal reeds aangegroeid was tot 787 miljoen. - Als we aannemen dat de aangroei exponentieel verliep, bereken dan de groeifactor per jaar. lucy 3de graad ASO - zaterdag 23 oktober 2004
lucy 3de graad ASO - zaterdag 23 oktober 2004
g20=787/580=1,3569 g=1,3569^1/20=1,0154 hk zaterdag 23 oktober 2004
hk zaterdag 23 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq