\require{AMSmath} Oppervlakte onder een grafiek Hoe kun je de oppervlakte onder een grafiek berekenen met de formule y = x1.4 tussen 2 bepaalde waarde voor x. Bijvoorbeeld tussen x=0 en x=1? Ben va Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 oktober 2004 Antwoord Dat kan met integreren! Bereken de volgende bepaalde integraal: ..en dan weet je wel hoe dat moet? WvR woensdag 20 oktober 2004 Re: Oppervlakte onder een grafiek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je de oppervlakte onder een grafiek berekenen met de formule y = x1.4 tussen 2 bepaalde waarde voor x. Bijvoorbeeld tussen x=0 en x=1? Ben va Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 oktober 2004
Ben va Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 oktober 2004
Dat kan met integreren! Bereken de volgende bepaalde integraal: ..en dan weet je wel hoe dat moet? WvR woensdag 20 oktober 2004
WvR woensdag 20 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq