\require{AMSmath} Inhoud deelsgevulde ellipsvormige tank ik heb een ellipsvormge tank van h=100cm b=180cm op l=300cm deze is voor 30cm gevuld hoe kan ik weten hoeveel de inhoud is van die 30cm? hamers 3de graad ASO - woensdag 20 oktober 2004 Antwoord Beste Niels, als vgl. ellips is x2/a2 +y2/b2=1 en h=hoogte is de inhoud pabh. kn donderdag 28 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb een ellipsvormge tank van h=100cm b=180cm op l=300cm deze is voor 30cm gevuld hoe kan ik weten hoeveel de inhoud is van die 30cm? hamers 3de graad ASO - woensdag 20 oktober 2004
hamers 3de graad ASO - woensdag 20 oktober 2004
Beste Niels, als vgl. ellips is x2/a2 +y2/b2=1 en h=hoogte is de inhoud pabh. kn donderdag 28 oktober 2004
kn donderdag 28 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq