\require{AMSmath} Breuken Hoe kan ik 27 588 ste door 2 delen???Alvast bedankt Sandra Iets anders - maandag 18 oktober 2004 Antwoord Makkelijk bij breuken delen is vermenigvuldigen met het omgekeerde27/588* 1/2 = 27/1176 = 9/392groet pl maandag 18 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik 27 588 ste door 2 delen???Alvast bedankt Sandra Iets anders - maandag 18 oktober 2004
Sandra Iets anders - maandag 18 oktober 2004
Makkelijk bij breuken delen is vermenigvuldigen met het omgekeerde27/588* 1/2 = 27/1176 = 9/392groet pl maandag 18 oktober 2004
pl maandag 18 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq