\require{AMSmath} Omrekenen cl naar ml Een simpele vraag maar ik weet het even niet meer.Hoe reken ik cl om naar ml?Bijvoorbeeld 13 cl = ..ml? maria Iets anders - vrijdag 15 oktober 2004 Antwoord 1l = 100 cl1l = 1000 mlHet aantal ml is dus 10 keer groter dan het aantal cl= 130 ml cl vrijdag 15 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een simpele vraag maar ik weet het even niet meer.Hoe reken ik cl om naar ml?Bijvoorbeeld 13 cl = ..ml? maria Iets anders - vrijdag 15 oktober 2004
maria Iets anders - vrijdag 15 oktober 2004
1l = 100 cl1l = 1000 mlHet aantal ml is dus 10 keer groter dan het aantal cl= 130 ml cl vrijdag 15 oktober 2004
cl vrijdag 15 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq