\require{AMSmath} Logaritme De uitkomst van: 108,75 = 315 x 1,0 x (18 log (3000d)) x d[5][/2]x 0,02[1][/2] Wat is d? Ik kom er niet uit. Heb het zeer dringend nodig. Mark v Iets anders - dinsdag 12 oktober 2004 Antwoord Is niet algebraisch oplosbaar. Als je d^(5/2) en 0,02^(1/2) bedoelt is de numerieke oplossing d = 0,213213688238330830679011515633... cl dinsdag 12 oktober 2004 Re: Logaritme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De uitkomst van: 108,75 = 315 x 1,0 x (18 log (3000d)) x d[5][/2]x 0,02[1][/2] Wat is d? Ik kom er niet uit. Heb het zeer dringend nodig. Mark v Iets anders - dinsdag 12 oktober 2004
Mark v Iets anders - dinsdag 12 oktober 2004
Is niet algebraisch oplosbaar. Als je d^(5/2) en 0,02^(1/2) bedoelt is de numerieke oplossing d = 0,213213688238330830679011515633... cl dinsdag 12 oktober 2004
cl dinsdag 12 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq