\require{AMSmath} Vierkantsvergelijkingen oplossen Hoeveel is x ? x= 7+Ö33../..2·(-4) Anouk Overige TSO-BSO - maandag 11 oktober 2004 Antwoord Als ik het goed lees, dan staat er x = (7+Ö33)/(-8).Dit kun je natuurlijk met de rekenmachine benaderen in een aantal decimalen, of je kunt het herschrijven als x = -7/8 - Ö33/8 MBL maandag 11 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel is x ? x= 7+Ö33../..2·(-4) Anouk Overige TSO-BSO - maandag 11 oktober 2004
Anouk Overige TSO-BSO - maandag 11 oktober 2004
Als ik het goed lees, dan staat er x = (7+Ö33)/(-8).Dit kun je natuurlijk met de rekenmachine benaderen in een aantal decimalen, of je kunt het herschrijven als x = -7/8 - Ö33/8 MBL maandag 11 oktober 2004
MBL maandag 11 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq