\require{AMSmath} Negatieve exponenten Mijn vraag was de vorige keer verkeerd gesteld maar hoeveel is 2 tot de -4 ? marten Ouder - maandag 11 oktober 2004 Antwoord Een getal tot een negatieve macht is gelijk aan 1 gedeeld door het getal tot de positieve macht:2-4=1/24=1/16 TvR maandag 11 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Mijn vraag was de vorige keer verkeerd gesteld maar hoeveel is 2 tot de -4 ? marten Ouder - maandag 11 oktober 2004
marten Ouder - maandag 11 oktober 2004
Een getal tot een negatieve macht is gelijk aan 1 gedeeld door het getal tot de positieve macht:2-4=1/24=1/16 TvR maandag 11 oktober 2004
TvR maandag 11 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq