\require{AMSmath} Differentiequotiënt Gegeven de functie f bepaald door f (x) = x2 + 4x .)Bepaal het differentiequotiënt van f op [0, 0 + Dx] Marc H Leerling mbo - maandag 11 oktober 2004 Antwoord Je moet (f(0+Dx)-f(0))/Dx bepalen.f(0+Dx)=f(Dx)=Dx2+4Dx.f(0)=0f(0+Dx)-f(0)=Dx2+4Dx-0=Dx2+4Dx(f(0+Dx)-f(0))/Dx=(Dx2+4Dx)/Dx=Dx+4 hk maandag 11 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven de functie f bepaald door f (x) = x2 + 4x .)Bepaal het differentiequotiënt van f op [0, 0 + Dx] Marc H Leerling mbo - maandag 11 oktober 2004
Marc H Leerling mbo - maandag 11 oktober 2004
Je moet (f(0+Dx)-f(0))/Dx bepalen.f(0+Dx)=f(Dx)=Dx2+4Dx.f(0)=0f(0+Dx)-f(0)=Dx2+4Dx-0=Dx2+4Dx(f(0+Dx)-f(0))/Dx=(Dx2+4Dx)/Dx=Dx+4 hk maandag 11 oktober 2004
hk maandag 11 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq