\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 28316 Re: Continuiteit Maar dan heb je toch alsnog 2 onbekenden? A. Student universiteit - zondag 10 oktober 2004 Antwoord Er geldt: f(p)=0 en f(p)=c3-x2. Invullen levert volgens mij een uitdrukking met 1 variabele: c3-p2=0 WvR zondag 10 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar dan heb je toch alsnog 2 onbekenden? A. Student universiteit - zondag 10 oktober 2004
A. Student universiteit - zondag 10 oktober 2004
Er geldt: f(p)=0 en f(p)=c3-x2. Invullen levert volgens mij een uitdrukking met 1 variabele: c3-p2=0 WvR zondag 10 oktober 2004
WvR zondag 10 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq