Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 28280 

Re: Re: Parametervergelijkingen - raaklijnen

dankjewel ik heb dus de horizontale al proberen zoeken maar ik kom een andere oplossing uit als in mijn boek
in ons oplossingschrift staat (4/3,...) en (-4/3,...)
wat kom ik nu uit
dy/dx=0 dus 3t2-4 = 0 dus t = + of - Ö4/3

ik heb toch geen fout gemaakt vermoed ik ?

nicky
3de graad ASO - zaterdag 9 oktober 2004

Antwoord

Kom nou toch! De x-coördinaat is toch gelijk aan t2 en t2 is toch gelijk aan 4/3!!!
Niet te snel aan de de vragenbel hangen, hè.

MBL
zaterdag 9 oktober 2004

©2001-2024 WisFaq