\require{AMSmath} Rekenmachine TI-83 hoi,wat kun je met de functie: STAT -- Calc --ExpReg en PwrReg. wat moet je daar allemaal bij invullen?groetjes anda Anda Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 8 oktober 2004 Antwoord ExpReg = zie Exponentiele RegressiePwrReg = zie Power RegressieRegressie betekent dat op basis van meerdere ingevoerde [x,y] coördinaten, er een functie van een bepaalde vorm bepaald wordt, die zo "dicht" mogelijk langs deze punten gaat. TvR vrijdag 8 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi,wat kun je met de functie: STAT -- Calc --ExpReg en PwrReg. wat moet je daar allemaal bij invullen?groetjes anda Anda Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 8 oktober 2004
Anda Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 8 oktober 2004
ExpReg = zie Exponentiele RegressiePwrReg = zie Power RegressieRegressie betekent dat op basis van meerdere ingevoerde [x,y] coördinaten, er een functie van een bepaalde vorm bepaald wordt, die zo "dicht" mogelijk langs deze punten gaat. TvR vrijdag 8 oktober 2004
TvR vrijdag 8 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq