\require{AMSmath} Het kwadraat van een tweeterm met een wortel Wie kan mij helpen?vb (Ö3+2)2Meer uitleg......dank je lamber 2de graad ASO - donderdag 7 oktober 2004 Antwoord Op dezelfde manier waarop je (x+3)2 zou uitwerken! Dus: (Ö3+2)2=(Ö3+2)(Ö3+2)=3+2Ö3+2Ö3+4=4Ö3+7 Zie ook: Hoe werk je dubbele haakjes weg? WvR donderdag 7 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wie kan mij helpen?vb (Ö3+2)2Meer uitleg......dank je lamber 2de graad ASO - donderdag 7 oktober 2004
lamber 2de graad ASO - donderdag 7 oktober 2004
Op dezelfde manier waarop je (x+3)2 zou uitwerken! Dus: (Ö3+2)2=(Ö3+2)(Ö3+2)=3+2Ö3+2Ö3+4=4Ö3+7 Zie ook: Hoe werk je dubbele haakjes weg? WvR donderdag 7 oktober 2004
WvR donderdag 7 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq