\require{AMSmath} Vectoren Ik heb een een parallellogram ABCD en daarvan moet ik de lengte van AC bereken d.m.v. vectoren A =(-4,1) B =(-2,3) C =(2,-5) D =(0,-7) Tom Va Overige TSO-BSO - woensdag 6 oktober 2004 Antwoord Als je de coördinaten van twee punten kent, kun je de afstand tussen deze punten berekenen met de afstandsformule : d = Ö((x2 - x1)2 + (y2 - y1)2) LL woensdag 6 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een een parallellogram ABCD en daarvan moet ik de lengte van AC bereken d.m.v. vectoren A =(-4,1) B =(-2,3) C =(2,-5) D =(0,-7) Tom Va Overige TSO-BSO - woensdag 6 oktober 2004
Tom Va Overige TSO-BSO - woensdag 6 oktober 2004
Als je de coördinaten van twee punten kent, kun je de afstand tussen deze punten berekenen met de afstandsformule : d = Ö((x2 - x1)2 + (y2 - y1)2) LL woensdag 6 oktober 2004
LL woensdag 6 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq