\require{AMSmath} Omrekenen grammen en milliliters Hoe bereken ik hoeveel milliliter een gram is. Anders gezegd: is b.v 1000 gram hetzelfde als 1000 ml ? Of hoe reken ik dit om?Bedankt Maria. maria Iets anders - dinsdag 5 oktober 2004 Antwoord Hallo Maria,Als je het over water hebt dan is 1000 gram = 1000 ml.Dus 1 ml water = 1 gram water. wl dinsdag 5 oktober 2004 Re: Omrekenen grammen en milliliters Re: Omrekenen grammen en milliliters Re: Omrekenen grammen en milliliters Re: Omrekenen grammen en milliliters ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik hoeveel milliliter een gram is. Anders gezegd: is b.v 1000 gram hetzelfde als 1000 ml ? Of hoe reken ik dit om?Bedankt Maria. maria Iets anders - dinsdag 5 oktober 2004
maria Iets anders - dinsdag 5 oktober 2004
Hallo Maria,Als je het over water hebt dan is 1000 gram = 1000 ml.Dus 1 ml water = 1 gram water. wl dinsdag 5 oktober 2004
wl dinsdag 5 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq