\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 28102 Re: Functievoorschrift: Y-as is ook symmetrie-as maar dat is nu ent het probleem. Ik kom, net als alle anderen, niet uit! help!! Bart 2de graad ASO - maandag 4 oktober 2004 Antwoord De vergelijkingen zijn : -3 = a.4 + c 0 = a.16 + c Uit het verschil van deze vergelijkingen volgt dat 12.a = 3, dus a = 1/4 En hieruit volgt dat c = -4 !! LL maandag 4 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
maar dat is nu ent het probleem. Ik kom, net als alle anderen, niet uit! help!! Bart 2de graad ASO - maandag 4 oktober 2004
Bart 2de graad ASO - maandag 4 oktober 2004
De vergelijkingen zijn : -3 = a.4 + c 0 = a.16 + c Uit het verschil van deze vergelijkingen volgt dat 12.a = 3, dus a = 1/4 En hieruit volgt dat c = -4 !! LL maandag 4 oktober 2004
LL maandag 4 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq