\require{AMSmath} Hoeveel kans ?? Als ik 1x ga gokken met 1/4e kans dat ik win heb ik 25% kans Wat nou als ik 2x ga gokken met 1/4e kans dat ik win, hoeveel kans hebik dan? (2x50% kans = ongelijk aan 1x 100% kans dus dit geld dan voor alles wat hier op lijkt) Fedor Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 23 september 2004 Antwoord Als je 2 keer gokt zijn er 4 mogelijke uitkomsten: verlies-verlies winst-verlies verlies-winst winst-winst De kansen op deze uitkomsten: P(verlies-verlies)=0,75·0,75 P(winst-verlies)=0,25·0,75 P(verlies-winst)=0,75·0,25 P(winst-winst)=0,25·0,25 Dus afhankelijk wat je nu precies wilt berekenen kan je nu wel bepalen wat de kans is op winst... WvR donderdag 23 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik 1x ga gokken met 1/4e kans dat ik win heb ik 25% kans Wat nou als ik 2x ga gokken met 1/4e kans dat ik win, hoeveel kans hebik dan? (2x50% kans = ongelijk aan 1x 100% kans dus dit geld dan voor alles wat hier op lijkt) Fedor Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 23 september 2004
Fedor Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 23 september 2004
Als je 2 keer gokt zijn er 4 mogelijke uitkomsten: verlies-verlies winst-verlies verlies-winst winst-winst De kansen op deze uitkomsten: P(verlies-verlies)=0,75·0,75 P(winst-verlies)=0,25·0,75 P(verlies-winst)=0,75·0,25 P(winst-winst)=0,25·0,25 Dus afhankelijk wat je nu precies wilt berekenen kan je nu wel bepalen wat de kans is op winst... WvR donderdag 23 september 2004
WvR donderdag 23 september 2004
©2001-2024 WisFaq