\require{AMSmath} Vergelijking oplossen bij ongelijkheid Hoe los ik dit op?x2 $<$ 16 Jan Ja Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 september 2004 Antwoord Teken eerst eens de grafiek van y=x2.Wanneer is x2=16?Dus ...$<$x$<$...Moet kunnen! WvR woensdag 22 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik dit op?x2 $<$ 16 Jan Ja Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 september 2004
Jan Ja Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 22 september 2004
Teken eerst eens de grafiek van y=x2.Wanneer is x2=16?Dus ...$<$x$<$...Moet kunnen! WvR woensdag 22 september 2004
WvR woensdag 22 september 2004
©2001-2024 WisFaq