\require{AMSmath} Ln en e Is het niet mogelijk als ik ln(3x) heb om die te vervangen door alles e^(ln(3x)) te doen en dus dat je dan 3x krijgt er was wel zowiets maar wat precies ik kom maar niet uit deze vergelijking... 2.ln(3x) - 3.ln(x) = 2.1 Gr. Bob Bob Student hbo - dinsdag 21 september 2004 Antwoord 2·(ln3+lnx) - 3·lnx = 2,1 Û 2ln3 + 2lnx - 3lnx = 2,1Û 2ln3 - 2,1 = lnx zodat x@e0,1 Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 21 september 2004 Re: Ln en e ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is het niet mogelijk als ik ln(3x) heb om die te vervangen door alles e^(ln(3x)) te doen en dus dat je dan 3x krijgt er was wel zowiets maar wat precies ik kom maar niet uit deze vergelijking... 2.ln(3x) - 3.ln(x) = 2.1 Gr. Bob Bob Student hbo - dinsdag 21 september 2004
Bob Student hbo - dinsdag 21 september 2004
2·(ln3+lnx) - 3·lnx = 2,1 Û 2ln3 + 2lnx - 3lnx = 2,1Û 2ln3 - 2,1 = lnx zodat x@e0,1 Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 21 september 2004
jadex dinsdag 21 september 2004
©2001-2024 WisFaq