\require{AMSmath} 2de graads vergelijkingen kunnen jullie mij nogmaals helpen met een vraag te beantwoorden dank u (x-3).(x+3)=(x+2)2(7x-3).(x-2)=0 simon Overige TSO-BSO - maandag 20 september 2004 Antwoord vooruit dan maar...(x-3)(x+3)=(x+2)2x2-9 = x2+4x+4-4x-4-9=0-4x-13=0x= -31/4(7x-3)(x-2)=0 7x-3=0 of x-2=0x=3/7 of x=2vriendelijke groet pl maandag 20 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kunnen jullie mij nogmaals helpen met een vraag te beantwoorden dank u (x-3).(x+3)=(x+2)2(7x-3).(x-2)=0 simon Overige TSO-BSO - maandag 20 september 2004
simon Overige TSO-BSO - maandag 20 september 2004
vooruit dan maar...(x-3)(x+3)=(x+2)2x2-9 = x2+4x+4-4x-4-9=0-4x-13=0x= -31/4(7x-3)(x-2)=0 7x-3=0 of x-2=0x=3/7 of x=2vriendelijke groet pl maandag 20 september 2004
pl maandag 20 september 2004
©2001-2024 WisFaq