Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Som

hoeveel is: 34cm2 = dm2
0,0009dam2 = hm2
0,006m2 = cm2
0,43dm2 = dm2
2,1mm2 = hm2
100cm3 = dm3
1000dm3 = dam3
0,00031cm3 = mm3
0,00546cm3 = cm3

:-)

Dirk
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 19 september 2004

Antwoord

Beste Dirk,
We zijn geen huiswerkmaakfabriek dus hier een link naar wat theorie en daarmee lukt het je waarschijnlijk zelf wel:
http://stikpet.uwnet.nl/Pabo/EV%20rek%20Les%203.pdf

m.v.g.
Peter

PHS
zondag 19 september 2004

©2001-2024 WisFaq