Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Wat zijn vergelijkingen

Wat zijn vergelijkingen?

Sander
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 19 september 2004

Antwoord

Een vergelijking bestaat uit twee stukken (leden)met het "=" teken ertussen
Vergelijkingen zijn bv 1+1=2 , a2+b2=c2, x3-2=0 enz
De betekenis is in feite: linkerlid "is gelijk aan" rechterlid althans bij een kloppende vergelijking.

vriendelijke groet

pl
zondag 19 september 2004

©2001-2024 WisFaq