\require{AMSmath} Tweedegraadsfuncties s= a.v2/100a = remweg is mv= snelheid in km/hde factor a hangt af van de toestand van het wegdek. droog wegdek: 50 km/h = 18 remweg ( s) nat wegdek: 50km/h = 25 remweg* bepaal voor elke grafiek het bijbehorende functievoorschrift.* hoeveel kroter is de remweg op een droog wegdek dan op een nat wegdek als we aan 60km/h rijden? stefan 2de graad ASO - zondag 19 september 2004 Antwoord Net al op je vraag over de Tweedegraadsfuncties is het hier weer een kwestie van invullen!Vul in: v=50 km/h en s=18 in en je weet je a.Vul in: v=50 km/h en s=25 in en je weer je andere a.Stel twee functievoorschriften op...Vul in v=60km/h en bereken voor beide functies de remweg... en je bent weer helemaal blij toch? WvR zondag 19 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
s= a.v2/100a = remweg is mv= snelheid in km/hde factor a hangt af van de toestand van het wegdek. droog wegdek: 50 km/h = 18 remweg ( s) nat wegdek: 50km/h = 25 remweg* bepaal voor elke grafiek het bijbehorende functievoorschrift.* hoeveel kroter is de remweg op een droog wegdek dan op een nat wegdek als we aan 60km/h rijden? stefan 2de graad ASO - zondag 19 september 2004
stefan 2de graad ASO - zondag 19 september 2004
Net al op je vraag over de Tweedegraadsfuncties is het hier weer een kwestie van invullen!Vul in: v=50 km/h en s=18 in en je weet je a.Vul in: v=50 km/h en s=25 in en je weer je andere a.Stel twee functievoorschriften op...Vul in v=60km/h en bereken voor beide functies de remweg... en je bent weer helemaal blij toch? WvR zondag 19 september 2004
WvR zondag 19 september 2004
©2001-2024 WisFaq