\require{AMSmath} Kansen berekenen bij een dichtheidsfunctie Als je de dichtheidsfunctie f(x)= -0,5x + 1 hebt (voor 0 = x = 2)Hoe bereken je dan 2 volgende zaken?P(X= 1)P(X = 0.5)P (X = 1,5)P (X 1)Dankuwel!! Jeff Student universiteit - donderdag 16 september 2004 Antwoord Een kans is altijd een oppervlakte onder de kansdichtheidsfunctie.Bovenstaande figuur geeft aan P(X1) = 1ò2-0,5x+1 dx = 1/4Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 18 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je de dichtheidsfunctie f(x)= -0,5x + 1 hebt (voor 0 = x = 2)Hoe bereken je dan 2 volgende zaken?P(X= 1)P(X = 0.5)P (X = 1,5)P (X 1)Dankuwel!! Jeff Student universiteit - donderdag 16 september 2004
Jeff Student universiteit - donderdag 16 september 2004
Een kans is altijd een oppervlakte onder de kansdichtheidsfunctie.Bovenstaande figuur geeft aan P(X1) = 1ò2-0,5x+1 dx = 1/4Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 18 september 2004
jadex zaterdag 18 september 2004
©2001-2024 WisFaq