\require{AMSmath} Hoogte cilinder Hoe kun je de hoogte van een cilinder berekenen als je alleen maar de inhoud kent? wim 3de graad ASO - dinsdag 14 september 2004 Antwoord Dat kan niet, want de inhoud is afhankelijk van de hoogte van de omwentelingscilinder en van de straal (of oppervlakte) van het grondvlak.Inhoud = p r2 × h= oppervlakte grondvlak × hKoen km dinsdag 14 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je de hoogte van een cilinder berekenen als je alleen maar de inhoud kent? wim 3de graad ASO - dinsdag 14 september 2004
wim 3de graad ASO - dinsdag 14 september 2004
Dat kan niet, want de inhoud is afhankelijk van de hoogte van de omwentelingscilinder en van de straal (of oppervlakte) van het grondvlak.Inhoud = p r2 × h= oppervlakte grondvlak × hKoen km dinsdag 14 september 2004
km dinsdag 14 september 2004
©2001-2024 WisFaq