\require{AMSmath} Coördinaten van het snijpunt berekenen Ik snap dit niet: bereken de coördinaten van het snijpunt van de grafieken van: nou, bijv. de eerste: y=2x-10 en y=10-2x, hoe doe je dat? :S Sophie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 september 2004 Antwoord Stel de functies gelijk aan elkaar: 2x-10=10-2x 2x=20-2x 4x=20 x=5 Vul x=5 in y=2x-10 in: y=2·5-10=0 Dus het snijpunt is (5,0). WvR maandag 13 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap dit niet: bereken de coördinaten van het snijpunt van de grafieken van: nou, bijv. de eerste: y=2x-10 en y=10-2x, hoe doe je dat? :S Sophie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 september 2004
Sophie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 september 2004
Stel de functies gelijk aan elkaar: 2x-10=10-2x 2x=20-2x 4x=20 x=5 Vul x=5 in y=2x-10 in: y=2·5-10=0 Dus het snijpunt is (5,0). WvR maandag 13 september 2004
WvR maandag 13 september 2004
©2001-2024 WisFaq