\require{AMSmath} Rationale getallen Kan het product van twee rationale getallen irationaal zijn? Is hiervoor een algemene regel van toepassing? Kan ik een voorbeeld krijgen a.u.b.? Jansse 2de graad ASO - donderdag 9 september 2004 Antwoord Nee...m en n: rationale getallenDat betekent dat er p, q, s en t te vinden zijn zodat:m=p/q en n=s/tm·n is te schrijven als: p·s/q·tConclusie? WvR donderdag 9 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan het product van twee rationale getallen irationaal zijn? Is hiervoor een algemene regel van toepassing? Kan ik een voorbeeld krijgen a.u.b.? Jansse 2de graad ASO - donderdag 9 september 2004
Jansse 2de graad ASO - donderdag 9 september 2004
Nee...m en n: rationale getallenDat betekent dat er p, q, s en t te vinden zijn zodat:m=p/q en n=s/tm·n is te schrijven als: p·s/q·tConclusie? WvR donderdag 9 september 2004
WvR donderdag 9 september 2004
©2001-2024 WisFaq