\require{AMSmath} Differentieren 1,05x Hoe bereken je algebraïsch de afgeleide vanN(t)= 150·1.05t? Shaili Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 september 2004 Antwoord Als f(x)=ax dan geldt f '(x)=ln(a)×ax. hk donderdag 9 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je algebraïsch de afgeleide vanN(t)= 150·1.05t? Shaili Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 september 2004
Shaili Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 september 2004
Als f(x)=ax dan geldt f '(x)=ln(a)×ax. hk donderdag 9 september 2004
hk donderdag 9 september 2004
©2001-2024 WisFaq