\require{AMSmath} Continuiteitsbewijs hoe kan je met behulp van de definitie van het continu zijn van een afbeelding bewijzen dat de standaard parabool continu is: "e0$d0"xÎ:|x-a|dÞ |f(x)-f(a)|e, f(x)=x2. mark r Student universiteit - zondag 5 september 2004 Antwoord Gebruik het feit dat |x2-a2|=|x-a|.|x+a|d.|x+a| en omdat je dit kleiner dan e wilt maken hoef je slechts te verzorgen dat |x+a|e/d. MBL maandag 6 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan je met behulp van de definitie van het continu zijn van een afbeelding bewijzen dat de standaard parabool continu is: "e0$d0"xÎ:|x-a|dÞ |f(x)-f(a)|e, f(x)=x2. mark r Student universiteit - zondag 5 september 2004
mark r Student universiteit - zondag 5 september 2004
Gebruik het feit dat |x2-a2|=|x-a|.|x+a|d.|x+a| en omdat je dit kleiner dan e wilt maken hoef je slechts te verzorgen dat |x+a|e/d. MBL maandag 6 september 2004
MBL maandag 6 september 2004
©2001-2024 WisFaq