\require{AMSmath} Vermenigvuldigen van Complexe getallen Kunt u mischien ook een voorbeeld geven van een simpele vermenigvuldiging? Gr. T Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 september 2004 Antwoord (1+2i)(3+4i)=1.3 + 1.4i + 2i.3 + 8i2=3 + 4i + 6i - 8 (want i2=-1)= -5 + 10i cl woensdag 1 september 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u mischien ook een voorbeeld geven van een simpele vermenigvuldiging? Gr. T Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 september 2004
Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 september 2004
(1+2i)(3+4i)=1.3 + 1.4i + 2i.3 + 8i2=3 + 4i + 6i - 8 (want i2=-1)= -5 + 10i cl woensdag 1 september 2004
cl woensdag 1 september 2004
©2001-2024 WisFaq