\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking Hoi , sin2 x - cos2 x = sin x + cos x niet zo'n moeilijke oefening maar er loopt telkens iets mis ... Ik begin altijd met (sinx + cosx) af te zonderen , maar dit is foutief zeker ... Dirk 3de graad ASO - maandag 23 augustus 2004 Antwoord sin2x-cos2x=sin x+cos x (sin x+cos x)(sinx-cos x)=sin x+cos x sin x+cos x=0 of sin x-cos x=1 en dan verder.... hk maandag 23 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi , sin2 x - cos2 x = sin x + cos x niet zo'n moeilijke oefening maar er loopt telkens iets mis ... Ik begin altijd met (sinx + cosx) af te zonderen , maar dit is foutief zeker ... Dirk 3de graad ASO - maandag 23 augustus 2004
Dirk 3de graad ASO - maandag 23 augustus 2004
sin2x-cos2x=sin x+cos x (sin x+cos x)(sinx-cos x)=sin x+cos x sin x+cos x=0 of sin x-cos x=1 en dan verder.... hk maandag 23 augustus 2004
hk maandag 23 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq