\require{AMSmath} bgtan(a)+bgtan(b)+bgtan(c)+bgtan(d)=pi/4 ik heb morgen herexamen wiskunde en deze voordbeeldoefening blijft me tergen, los op : bgtan x/4 + bgtan 1/13 + bgtan 1/21 + bgtan x = p/4 mathia 3de graad ASO - maandag 23 augustus 2004 Antwoord Bestudeer deze link eens: som van bgtan Van medemeantwoorder Davy ontving ik de volgende uitwerking: Succes! P.S.2 Waar in deze uitwerking domein staat, moet je bereik lezen! hk maandag 23 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb morgen herexamen wiskunde en deze voordbeeldoefening blijft me tergen, los op : bgtan x/4 + bgtan 1/13 + bgtan 1/21 + bgtan x = p/4 mathia 3de graad ASO - maandag 23 augustus 2004
mathia 3de graad ASO - maandag 23 augustus 2004
Bestudeer deze link eens: som van bgtan Van medemeantwoorder Davy ontving ik de volgende uitwerking: Succes! P.S.2 Waar in deze uitwerking domein staat, moet je bereik lezen! hk maandag 23 augustus 2004
P.S.2 Waar in deze uitwerking domein staat, moet je bereik lezen!
hk maandag 23 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq