\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 3845 Re: Natuurlijke logaritmen Kunnen jullie me dan eens voordoen hoe die x eruit komt dan? ben benieuwd wat de stappen dus zijn. Stefan Student universiteit - zondag 22 augustus 2004 Antwoord Indien ln 2(8-x) opgevat als ln(2(8-x)):9= -ln 2(8-x)Ûln 2(8-x)=-9 Û2(8-x) =e-9Û(8-x) =1/2·e-9Ûx = 8 - 1/2·e-9Û gk zondag 22 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunnen jullie me dan eens voordoen hoe die x eruit komt dan? ben benieuwd wat de stappen dus zijn. Stefan Student universiteit - zondag 22 augustus 2004
Stefan Student universiteit - zondag 22 augustus 2004
Indien ln 2(8-x) opgevat als ln(2(8-x)):9= -ln 2(8-x)Ûln 2(8-x)=-9 Û2(8-x) =e-9Û(8-x) =1/2·e-9Ûx = 8 - 1/2·e-9Û gk zondag 22 augustus 2004
gk zondag 22 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq