\require{AMSmath} Limiet Ben ik juist bezig? Zo ja, hoe moet ik verder, zo nee, waar moet ik naartoe werken? Kan je me een beetje verder helpen aub?Oef = lim [4√(x-2)] -1 x -$>$ 3 ------------------- [√(x-2)] -1 = lim ( [4√(x-2)] -1 ). ([√(x-2)] +1) x-$>$3 --------------------------------------------- ([√(x-2)] -1).([√(x-2)]+1) = lim ? x-$>$3 ------ .... x-2-1 Robby Student Hoger Onderwijs België - donderdag 12 augustus 2004 Antwoord Beste Robby, Groetjes, Davy. Davy vrijdag 13 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ben ik juist bezig? Zo ja, hoe moet ik verder, zo nee, waar moet ik naartoe werken? Kan je me een beetje verder helpen aub?Oef = lim [4√(x-2)] -1 x -$>$ 3 ------------------- [√(x-2)] -1 = lim ( [4√(x-2)] -1 ). ([√(x-2)] +1) x-$>$3 --------------------------------------------- ([√(x-2)] -1).([√(x-2)]+1) = lim ? x-$>$3 ------ .... x-2-1 Robby Student Hoger Onderwijs België - donderdag 12 augustus 2004
Oef = lim [4√(x-2)] -1 x -$>$ 3 ------------------- [√(x-2)] -1 = lim ( [4√(x-2)] -1 ). ([√(x-2)] +1) x-$>$3 --------------------------------------------- ([√(x-2)] -1).([√(x-2)]+1) = lim ? x-$>$3 ------ .... x-2-1
Robby Student Hoger Onderwijs België - donderdag 12 augustus 2004
Beste Robby, Groetjes, Davy. Davy vrijdag 13 augustus 2004
Davy vrijdag 13 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq