Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Euclidische delingen

na het maken van een euclidische deling met f(x) als deeltal en g(x) als deler, moet je het verband formuleren tussen f(x), g(x), q(x)= quotient, en r(x)= rest
hoe kan je dit doen? is er een speciale formule voor nodig?
graag zou ik vlug een antwoord krijgen, ik zit namelijk te knoeien met mijn vakantietaak

lindsa
Overige TSO-BSO - donderdag 12 augustus 2004

Antwoord

Zoiets als:
f(x)/g(x)=q(x)+r(x)/g(x)??

hk
donderdag 12 augustus 2004

©2001-2024 WisFaq