\require{AMSmath} Formule van een cirkel Hoe kom ik vanx² + y² - 4x + 6y = 8tot(x-2)² + (y+3)² = 21?Ik zie de logica niet, kun u het me uitleggen? Jason Student universiteit - woensdag 11 augustus 2004 Antwoord x2 + y2 - 4x + 6y = 8x2 - 4x + y2 + 6y = 8(x-2)2-4 + (y+3)2-9 = 8(x-2)2 + (y+3)2 = 21Zie ook Cirkel WvR woensdag 11 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kom ik vanx² + y² - 4x + 6y = 8tot(x-2)² + (y+3)² = 21?Ik zie de logica niet, kun u het me uitleggen? Jason Student universiteit - woensdag 11 augustus 2004
Jason Student universiteit - woensdag 11 augustus 2004
x2 + y2 - 4x + 6y = 8x2 - 4x + y2 + 6y = 8(x-2)2-4 + (y+3)2-9 = 8(x-2)2 + (y+3)2 = 21Zie ook Cirkel WvR woensdag 11 augustus 2004
WvR woensdag 11 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq