\require{AMSmath} Herleiden tot algemene sinusfuncties Hallo ,y = 1/2 cos (1/2(x+90°)) + 3Willen jullie me uitleggen hoe je dit herleid naar een sinusfunctie.Bedankt. Natali 3de graad ASO - zaterdag 7 augustus 2004 Antwoord gebruik: cos x = sin (90°-x)dus:cos(1/2(x+90°))= sin (90°-{1/2(x+90°)}= sin(45°-1/2x)= sin(1/2(90°-x))De rest zelf maar even eraan breien.Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 7 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo ,y = 1/2 cos (1/2(x+90°)) + 3Willen jullie me uitleggen hoe je dit herleid naar een sinusfunctie.Bedankt. Natali 3de graad ASO - zaterdag 7 augustus 2004
Natali 3de graad ASO - zaterdag 7 augustus 2004
gebruik: cos x = sin (90°-x)dus:cos(1/2(x+90°))= sin (90°-{1/2(x+90°)}= sin(45°-1/2x)= sin(1/2(90°-x))De rest zelf maar even eraan breien.Met vriendelijke groetJaDeX jadex zaterdag 7 augustus 2004
jadex zaterdag 7 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq