\require{AMSmath} Inverse functie wat is de inverse functie van y=2x/(x+3)? Ik heb het antwoord y=3x/(2-x) maar ik begrijp niet hoe je daarop kan komen. kim bo Student universiteit - vrijdag 6 augustus 2004 Antwoord Ik zeg niks, kijk maar of je 't kan volgen en zelf de volgende keer ook kan bedenken: WvR vrijdag 6 augustus 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat is de inverse functie van y=2x/(x+3)? Ik heb het antwoord y=3x/(2-x) maar ik begrijp niet hoe je daarop kan komen. kim bo Student universiteit - vrijdag 6 augustus 2004
kim bo Student universiteit - vrijdag 6 augustus 2004
Ik zeg niks, kijk maar of je 't kan volgen en zelf de volgende keer ook kan bedenken: WvR vrijdag 6 augustus 2004
WvR vrijdag 6 augustus 2004
©2001-2024 WisFaq