\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 26341 Re: 1 liter is 1 kilogram water Al heel veel bedankt voor de hulp. Dit had ik al kunnen berekenen. Maar hoeveel is dit dan in liter? Ik weet niks over het volume, dus kan dit toch niet opgelost worden? geert Student hbo - donderdag 29 juli 2004 Antwoord 1086,96 cm3 = 1,08696 dm3 1,09 liter.Onthouden: 1 dm3 = 1 literIk zeg niks... WvR vrijdag 30 juli 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Al heel veel bedankt voor de hulp. Dit had ik al kunnen berekenen. Maar hoeveel is dit dan in liter? Ik weet niks over het volume, dus kan dit toch niet opgelost worden? geert Student hbo - donderdag 29 juli 2004
geert Student hbo - donderdag 29 juli 2004
1086,96 cm3 = 1,08696 dm3 1,09 liter.Onthouden: 1 dm3 = 1 literIk zeg niks... WvR vrijdag 30 juli 2004
WvR vrijdag 30 juli 2004
©2001-2024 WisFaq