\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 26256 Re: Periode bepalen van y=sin x + cos x wat kom je dan uit voor de periode trouwens dit is gewoon een opgavey=sin x +cos x daarvan moet ik de periode weten ik ken geen waarden van x of y freder 3de graad ASO - dinsdag 27 juli 2004 Antwoord Je weet a=1 en b=1. De periode van f(x)=Ö2·sin(x+...) is 'gewoon' 2p toch? WvR dinsdag 27 juli 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat kom je dan uit voor de periode trouwens dit is gewoon een opgavey=sin x +cos x daarvan moet ik de periode weten ik ken geen waarden van x of y freder 3de graad ASO - dinsdag 27 juli 2004
freder 3de graad ASO - dinsdag 27 juli 2004
Je weet a=1 en b=1. De periode van f(x)=Ö2·sin(x+...) is 'gewoon' 2p toch? WvR dinsdag 27 juli 2004
WvR dinsdag 27 juli 2004
©2001-2024 WisFaq